Pudingok és krémek

Tippek és trükkök a tökéletes desszertek elkészítéséhez.

Hogyan akadályozzuk meg a puding bőrösödését?
Mire figyeljünk a puding kóstolgatása közben?
Hideg vagy szobahőmérsékletű tejet használjunk?
Zsíros vagy a zsírszegény tej a jobb?
Mire figyeljünk a puding hűtésénél?
Lehet mikrohullámú sütőben pudingot főzni?
Mit tegyünk, hogy ne égjen le a tej?
Mire figyeljünk, ha formába töltjük a pudingot?
Alternatív tejeket lehet használni a pudingfőzéshez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Mire figyeljünk a gyümölcsökkel való dekorálás során?
Hogyan díszítsük a pudingot különböző gyümölcsökkel?
Hogyan díszítsük a pudingot cseresznyével és meggyel?
Hogyan készítsünk réteges pudingot?
Hogyan készítsünk márvány pudingot?
Hogyan készítsünk torta tölteléket puding felhasználásával?
Használhatunk gyümölcslevet a puding főzéséhez?
Milyen tejet használjunk a krémporok felveréséhez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Fontos-e a leírt keverési idő betartása a desszertek kikeverésénél?
Meddig tárolhatók hűtőszekrényben a desszertek?
A főzött krémet tartalmazó sütemények meddig fogyaszthatók?
Mikor díszítsük az elkészített desszertet, pohárkrémet?
Fontos a hozzávalók sorrendje egy desszert kikeverésénél?

Kapcsolódó cikkek

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!