Dekoratív szellem
Hozzávalók
1 doboz Dr. Oetker Fondant fehér cukormassza
1 doboz kis méretű négercsók (12 db)
Elkészítés
Elkészítés:
A Fondant-ból egy golyót formázunk, porcukros felületen és az egészet vékonyra nyújtjuk (kb. 4-5 mm). Kb. Ø 10 cm-es szaggatóval, 12 db kört szaggatunk.
Egy kis méretű kör formájú szaggatóval vagy szívószállal kilyukasztjuk a két szem helyét a fondanton.
A Négercsókot a fondant alá helyezzük.
Egy kis méretű kör formájú szaggatóval vagy szívószállal kilyukasztjuk a két szem helyét a fondanton.
A Négercsókot a fondant alá helyezzük.
Kedvencnek jelölöm
Dekoratív szellem
Hozzávalók
kb. 12 darab elkészítéséhez
1 doboz kis méretű négercsók (12 db)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A Fondant-ból egy golyót formázunk, porcukros felületen és az egészet vékonyra nyújtjuk (kb. 4-5 mm). Kb. Ø 10 cm-es szaggatóval, 12 db kört szaggatunk.
Egy kis méretű kör formájú szaggatóval vagy szívószállal kilyukasztjuk a két szem helyét a fondanton.
A Négercsókot a fondant alá helyezzük.
Egy kis méretű kör formájú szaggatóval vagy szívószállal kilyukasztjuk a két szem helyét a fondanton.
A Négercsókot a fondant alá helyezzük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?