Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Burgonyás pogácsa

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

Burgonyás pogácsa

25 dkg liszt,
25 dkg főtt áttört burgonya
25 dkg margarin
ízlés szerint só

A tészta megkenéséhez:

1 db tojás
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A burgonyát megfőzzük, áttörjük és kihűtjük.

Elkészítés

A sóval összevegyített lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az áttört burgonyát és az egészet alaposan összegyúrjuk.
Fóliába csomagolva hűtőben 1 órán át pihentetjük.
Ezután a tésztát 2-3 cm vastagra nyújtjuk, tetejét éles késsel bevagdaljuk, tojással megkenjük, és kisméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
A pogácsákat kikent tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Burgonyás pogácsa

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Receptajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
27 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!