Csíkos puding
Hozzávalók
Vanília pudinghoz:
1 csomag Dr. Oetker Eredeti puding vaníliaízű
500 ml tej
35 g cukor
Gyümölcsös pudinghoz:
1 csomag Dr. Oetker Eredeti puding vaníliaízű
400 ml multivitamin gyümölcslé
35 g cukor
Ezenkívül:
kb. 250 g vegyes gyümölcs pl. őszibarack, sárgabarack, nektarin
egy kevés fehércsokoládé
Elkészítés
Előkészítés:
A gyümölcsöket megmossuk és meghámozzuk, majd kockára vagy hasábokra vágjuk őket. Egy reszelő segítségével fehércsokoládé forgácsot készítünk.
Elkészítés:
Vaníliaízű puding: a pudingot a csomagoláson lévő elkészítési utasítások alapján tejjel elkészítjük.
Gyümölcs puding: a pudingot a csomagoláson lévő utasítások alapján, de tej helyett 400 ml multivitaminlével készítjük el.
Pudingok rétegezése: egy nagyobb (kb. 20 Ø cm) üveg- vagy desszertes tálba a szeletelt gyümölcs felét egyenletesen elosztjuk, majd a kétféle pudingot rétegezzük. A desszert tetejét a maradék gyümölccsel és a csokoládéforgáccsal díszítjük. Az elkészített desszertet kb. 2 órára hűtőbe tesszük.
Gyümölcs puding: a pudingot a csomagoláson lévő utasítások alapján, de tej helyett 400 ml multivitaminlével készítjük el.
Pudingok rétegezése: egy nagyobb (kb. 20 Ø cm) üveg- vagy desszertes tálba a szeletelt gyümölcs felét egyenletesen elosztjuk, majd a kétféle pudingot rétegezzük. A desszert tetejét a maradék gyümölccsel és a csokoládéforgáccsal díszítjük. Az elkészített desszertet kb. 2 órára hűtőbe tesszük.
Tipp:
A szép rétegek kialakításához öntsük a pudingokat a tál széléig.
Kedvencnek jelölöm
Csíkos puding
Hozzávalók
kb. 6-8 adag elkészítéséhez
Gyümölcsös pudinghoz:
1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
400 ml multivitamin gyümölcslé
35 g cukor
Ezenkívül:
kb. 250 g vegyes gyümölcs pl. őszibarack, sárgabarack, nektarin
egy kevés fehércsokoládé
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A gyümölcsöket megmossuk és meghámozzuk, majd kockára vagy hasábokra vágjuk őket. Egy reszelő segítségével fehércsokoládé forgácsot készítünk.
Elkészítés:
Vaníliaízű puding: a pudingot a csomagoláson lévő elkészítési utasítások alapján tejjel elkészítjük.
Gyümölcs puding: a pudingot a csomagoláson lévő utasítások alapján, de tej helyett 400 ml multivitaminlével készítjük el.
Pudingok rétegezése: egy nagyobb (kb. 20 Ø cm) üveg- vagy desszertes tálba a szeletelt gyümölcs felét egyenletesen elosztjuk, majd a kétféle pudingot rétegezzük. A desszert tetejét a maradék gyümölccsel és a csokoládéforgáccsal díszítjük. Az elkészített desszertet kb. 2 órára hűtőbe tesszük.
Gyümölcs puding: a pudingot a csomagoláson lévő utasítások alapján, de tej helyett 400 ml multivitaminlével készítjük el.
Pudingok rétegezése: egy nagyobb (kb. 20 Ø cm) üveg- vagy desszertes tálba a szeletelt gyümölcs felét egyenletesen elosztjuk, majd a kétféle pudingot rétegezzük. A desszert tetejét a maradék gyümölccsel és a csokoládéforgáccsal díszítjük. Az elkészített desszertet kb. 2 órára hűtőbe tesszük.
Tipp:
A szép rétegek kialakításához öntsük a pudingokat a tál széléig.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?