Csokis-krémlikőrös desszert
Hozzávalók
Pudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládés
500 ml tej
3-5 evőkanvál cukor
3 evőkanál krémlikőr
Elkészítés
Elkészítés:
A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Hozzákeverjük a krémlikőrt is, majd a pudingot desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, és langyosan vagy kihűlve fogyasztjuk.
Kedvencnek jelölöm
Csokis-krémlikőrös desszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
500 ml tej
3-5 evőkanvál cukor
3 evőkanál krémlikőr
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Hozzákeverjük a krémlikőrt is, majd a pudingot desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, és langyosan vagy kihűlve fogyasztjuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?