Csokoládés ébresztő
Hozzávalók
300 ml tej
2 teáskanál instant kávé
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding csokoládés
50 g fehér csokoládé
200 ml hideg tejszín
Elkészítés
Elkészítés:
A tejet egy tálba öntjük és az instant kávét feloldjuk benne. A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a kávés tejjel elkészítjük. A csokoládét durva darabokra törjük és egy evőkanálnyit a díszítéshez félreteszünk. A tejszínt kemény habbá verjük. A krémpudingot újra átkeverjük, majd a felvert tejszínhabot és a csokoládédarabokat óvatosan hozzáforgatjuk. A krémet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk és tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt a maradék csokoládéval hintjük.
Kedvencnek jelölöm
Csokoládés ébresztő
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
300 ml tej
2 teáskanál instant kávé
50 g fehér csokoládé
200 ml hideg tejszín
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tejet egy tálba öntjük és az instant kávét feloldjuk benne. A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a kávés tejjel elkészítjük. A csokoládét durva darabokra törjük és egy evőkanálnyit a díszítéshez félreteszünk. A tejszínt kemény habbá verjük. A krémpudingot újra átkeverjük, majd a felvert tejszínhabot és a csokoládédarabokat óvatosan hozzáforgatjuk. A krémet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk és tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt a maradék csokoládéval hintjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?