Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Cukorcsökkentett étcsokoládés-banános zabkása

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

125 ml tej vagy víz
1 darab banán
1 evőkanál agávészirup
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A tejet vagy a vizet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a felforralt folyadékkal összekeverjük, és legalább 3 percig állni hagyjuk. A banánt megpucoljuk, szeletekre vágjuk.

Elkészítés:

Az agávészirupot felmelegítjük egy kis lábasban, majd lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a banánkarikákat. A banánkarikákból 5-6 darabot félreteszünk a díszítéshez, a többit óvatosan a zabkásához forgatjuk. A zabkása tetejét a félretett gyümölccsel díszítjük. Az étcsokis zabkását melegen fogyasztjuk.

Tipp:

A zabkása tetejét megszórhatjuk egy kevés őrölt fahéjjal vagy durvára aprított mogyoróval, mandulával.
Cukorcsökkentett étcsokoládés-banános zabkása

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!