Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyors csokoládés-vaníliás desszert

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 8-10 adag

Hozzávalók

kb. 8-10 adag elkészítéséhez

Díszítéshez:

tetszőleges ostyarolók
friss gyümölcsök

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Krém:
Az Aranka Krémeket a csomagoláson található útmutató szerint elkészítjük. 300 ml hideg tejet keverőtálba öntünk, hozzáadjuk a csokoládés krémport. Konyhai robotgéppel (habverővel) először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, kb. 3 perc alatt krémes állagúra keverjük. A maradék 300 ml tejet egy másik keverőtálba öntjük, és hasonlóan elkészítjük a vaníliaízű krémport is.

Rétegezés:
A kétféle krémet felváltva desszertes poharakba rétegezzük. Egy kanál segítségével összemárványozzuk a krémeket. Díszítésig hűtőszekrénybe tesszük.

Díszítés:
A desszertet ostyarolókkal és friss gyümölcsökkel díszítjük.

Tippek:

A krémeket habzsákba vagy fagyasztótasakba (amelynek az egyik sarkát levágjuk) is tölthetjük, és így adagoljuk a desszertes poharakba. Ez különösen egyszerű keskeny poharak esetén.

Tejszínesre is elkészíthetjük a krémeket, ehhez ízenként 200 ml tejet és 100 ml habtejszínt használjunk.
A csokoládé és a vanília klasszikus ízvilágát kombinálja a Gyors csokoládés-vaníliás pohárkrém desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Receptajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!