Meggyes-habos sütés nélkül
Hozzávalók
Hozzávalók Alap:
2 üveg magozott meggy
20 ek. kristálycukor
20 ek. búzadara
Krémhez:
2 cs. Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
1 l víz
1 l tej
3 dl tejszín
Elkészítés
Alap elkészítése
A meggyet a levével, 1 liter vízzel és 25 evőkanál kristálycukorral felfőzzük, egészen addig, amíg a meggy teljesen puha nem lesz. Ezt követően hozzáadjuk a 20 evőkanál búzadarát, és néhány másodperc alatt összefőzzük. A forró masszát vizezett tálcára tesszük, amin egyenletesen eloszlatjuk, majd kihűtjük.
Krém
Ez idő alatt a pudingport 6 evőkanál cukorral és 1 liter tejjel felfőzzük, majd kicsit hűtjük, és a meggyes masszára kenjük
Hab
Végül a tejszínt /Hulala / kemény habbá verjük, és a pudingra kenjük. Tetejére csokoládét reszelünk.
Kedvencnek jelölöm
Meggyes-habos sütés nélkül
Hozzávalók
Hozzávalók Alap:
2 üveg magozott meggy
20 ek. kristálycukor
20 ek. búzadara
Elkészítés lépésről lépésre
Alap elkészítése
A meggyet a levével, 1 liter vízzel és 25 evőkanál kristálycukorral felfőzzük, egészen addig, amíg a meggy teljesen puha nem lesz. Ezt követően hozzáadjuk a 20 evőkanál búzadarát, és néhány másodperc alatt összefőzzük. A forró masszát vizezett tálcára tesszük, amin egyenletesen eloszlatjuk, majd kihűtjük.
Krém
Ez idő alatt a pudingport 6 evőkanál cukorral és 1 liter tejjel felfőzzük, majd kicsit hűtjük, és a meggyes masszára kenjük
Hab
Végül a tejszínt /Hulala / kemény habbá verjük, és a pudingra kenjük. Tetejére csokoládét reszelünk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?