Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Narancsos étcsokoládé puding

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g cukor
2 db narancs (kifilézve)
150 ml hideg tej
4 ek. málnaszirup
Dr. Oetker Dekorcukrok

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A csokoládépudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Az elkészült puding felét 4 db hideg vízzel kiöblített üvegkehelybe öntjük és hűlni hagyjuk, közben a másik felét fóliával letakarjuk, hogy ne bőrösödjön. Miután a puding kissé kihűlt, a kifilézett narancsot egyenletesen elosztjuk rajta, majd a puding másik felét rákanalazzuk.
A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk és a pudingok tetejére kisebb halmokat nyomunk. Közvetlenül a tálalás előtt a tejszínhabbal díszített pudingokat málnasziruppal meglocsoljuk, és dekorcukorral díszítjük.
Narancsos étcsokoládé puding

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Receptajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!