Pizza-tortilla
Hozzávalók
2 nagy tortilla lap
4 evőkanál paradicsomszósz
2 evőkanál Dr. Oetker Creme Vega
50 g szalámi
60 g Jalapeño paprika
50 g reszelt mozzarella
Elkészítés
Elkészítés:
A tortilla lapot a középről kifelé haladva késsel bevágjuk. Az egyik felét megkenjük paradicsomszósszal, a másik felét a Crème vegá-val.
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
Tipp:
Tökéletes étel, amit magunkkal vihetünk, és akár séta közben is elfogyaszthatjuk.
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.
Kedvencnek jelölöm
Pizza-tortilla
Hozzávalók
2 adag elkészítéséhez
2 nagy tortilla lap
4 evőkanál paradicsomszósz
2 evőkanál Dr. Oetker Creme VEGA
50 g szalámi
60 g Jalapeño paprika
50 g reszelt mozzarella
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tortilla lapot a középről kifelé haladva késsel bevágjuk. Az egyik felét megkenjük paradicsomszósszal, a másik felét a Crème vegá-val.
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.
Tipp:
Tökéletes étel, amit magunkkal vihetünk, és akár séta közben is elfogyaszthatjuk.
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?