Spagetti avokádós pestoval
Hozzávalók
Pesto:
20 g fenyőmag
75 g szárított paradicsom olajban
300 g érett avokádó
10 bazsalikomlevél
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál zöldcitromlé
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
frissen őrölt bors
só
Tészta:
400 g teljes kiőrlésű spagetti
Elkészítés
Előkészítés:
A fenyőmagot bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, majd tányéron hagyjuk kihűlni. A paradicsomot lecsöpögtetjük. Az avokádót hosszában elfelezzük, a magját kiszedjük, és a húsát kikanalazzuk. A paradicsomot csíkokra vágjuk.
Elkészítés:
Az avokádót a fenyőmaggal, a paradicsommal, a bazsalikommal, az olajjal és a zöldcitromlével pürésítjük. Belekeverjük a Créme VEGA-t, majd borssal és kevés sóval ízesítjük.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján sós vízben megfőzzük, és az avokádós pestoval tálaljuk.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján sós vízben megfőzzük, és az avokádós pestoval tálaljuk.
Tippek:
Ha a pesto nem elég krémes, keverjünk bele egy kevés tésztafőzővizet.
Ízlés szerint tálalhatjuk pirított fenyőmaggal és friss bazsalikommal.
Ízlés szerint tálalhatjuk pirított fenyőmaggal és friss bazsalikommal.
Kedvencnek jelölöm
Spagetti avokádós pestoval
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Pesto:
20 g fenyőmag
75 g szárított paradicsom olajban
300 g érett avokádó
10 bazsalikomlevél
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál zöldcitromlé
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
frissen őrölt bors
só
Tészta:
400 g teljes kiőrlésű spagetti
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A fenyőmagot bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, majd tányéron hagyjuk kihűlni. A paradicsomot lecsöpögtetjük. Az avokádót hosszában elfelezzük, a magját kiszedjük, és a húsát kikanalazzuk. A paradicsomot csíkokra vágjuk.
Elkészítés:
Az avokádót a fenyőmaggal, a paradicsommal, a bazsalikommal, az olajjal és a zöldcitromlével pürésítjük. Belekeverjük a Créme VEGA-t, majd borssal és kevés sóval ízesítjük.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján sós vízben megfőzzük, és az avokádós pestoval tálaljuk.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján sós vízben megfőzzük, és az avokádós pestoval tálaljuk.
Tippek:
Ha a pesto nem elég krémes, keverjünk bele egy kevés tésztafőzővizet.
Ízlés szerint tálalhatjuk pirított fenyőmaggal és friss bazsalikommal.
Ízlés szerint tálalhatjuk pirított fenyőmaggal és friss bazsalikommal.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?