Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tojáslikőr-puncs

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 10 adag

Hozzávalók

kb. 10 adag elkészítéséhez

Puncshoz:

700 ml tojáslikőr
700 ml fehérbor
80 g barna cukor

Díszítéshez:

fa nyársak
200 ml hideg habtejszín
kb. 25 g szárított áfonya
némi őrölt fahéj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Puncs:
Keverjük össze a tojáslikőrt, a bort, a cukrot, a vaníliás cukrot és a reszelt narancshéjat egy lábasban, és melegítsük fel (ne forraljuk!), időnként kevergessük.

Díszítés:
A tejszínt verjük kemény habbá. Öntsük a puncsot előmelegített poharakba vagy tálakba. Tetejére tegyünk körülbelül egy evőkanál tejszínhabot, és szórjuk meg egy kis őrölt fahéjjal. Tűzzünk fel néhány áfonyát fogpiszkálóra, és tálaljuk a puncshoz.

Tipp:

A puncs díszítés nélkül újra melegíthető.
Tojáslikőr-puncs

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!