Vegán csokoládés mousse
Hozzávalók
300 g Dr. Oetker Tortabevonó ét
400 g selyemtofu
6 teáskanál porcukor (kb. 30 g)
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 csipet só
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
Elkészítés
Elkészítés:
A tortabevonót felaprítjuk, és gőz fölött alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. A selyemtofut a többi hozzávalóval keverőpohárban botmixerrel simára pürésítjük. Belekeverjük a megolvasztott tortabevonót. A vegán csokoládés mousse-t kb. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálkákba adagoljuk vagy két kanál segítségével nagyobb galuskákat formázunk és tetszés szerinti gyümölcsökkel dekorálva tálaljuk.
Kedvencnek jelölöm
Vegán csokoládés mousse
Hozzávalók
kb. 8 adag elkészítéséhez
400 g selyemtofu
6 teáskanál porcukor (kb. 30 g)
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 csipet só
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tortabevonót felaprítjuk, és gőz fölött alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. A selyemtofut a többi hozzávalóval keverőpohárban botmixerrel simára pürésítjük. Belekeverjük a megolvasztott tortabevonót. A vegán csokoládés mousse-t kb. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálkákba adagoljuk vagy két kanál segítségével nagyobb galuskákat formázunk és tetszés szerinti gyümölcsökkel dekorálva tálaljuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?