Kókuszos-ananászos zabkása
Hozzávalók
Zabkásához:
1 tasak Dr. Oetker Vitalis Zabkása Kókuszos
125 ml tej
2 karika (kb. 75 g) ananász (konzerv)
2 teáskanál kókuszchips
Díszítéshez:
mentalevelek
Elkészítés
Előkészítés:
Az ananászkarikákat jól lecsepegtetjük, egy fél karikát felcikkezzünk, a többit kis kockákra vágjuk.
Elkészítés:
A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a forró tejjel leöntjük, és hozzáadjuk az ananászkockákat. Alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását az ananászcikkekkel kirakjuk, megszórjuk a kókuszchipsszel, végül mentalevelekkel díszítjük.
TIpp:
A zabkását kókuszitallal is elkészíthetjük.
Kedvencnek jelölöm
Kókuszos-ananászos zabkása
Hozzávalók
1 adag elkészítéséhez
Zabkásához:
125 ml tej
2 karika (kb. 75 g) ananász (konzerv)
2 teáskanál kókuszchips
Díszítéshez:
mentalevelek
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Az ananászkarikákat jól lecsepegtetjük, egy fél karikát felcikkezzünk, a többit kis kockákra vágjuk.
Elkészítés:
A tejet felforraljuk. A zabkását tálkába öntjük, a forró tejjel leöntjük, és hozzáadjuk az ananászkockákat. Alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk. A zabkását az ananászcikkekkel kirakjuk, megszórjuk a kókuszchipsszel, végül mentalevelekkel díszítjük.
TIpp:
A zabkását kókuszitallal is elkészíthetjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?